Vi söker en Controller

Din Tur är Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns resekoncept och varumärke. Vi står inför många spännande utmaningar, öka resandet med buss i Västernorrlands län, vara en aktiv aktör i samhällsbyggandet och i kollektivtrafikutvecklingen i Västernorrland.
Vill du vara med och utveckla Västernorrlands kollektivtrafik? Tycker du om utmaningar och vill skapa delaktighet och engagemang ? Då är detta arbetet för dig !

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete där ekonomisk planering, uppföljning och analyser är viktiga arbetsuppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som controller är:

  • Fokus på analys, uppföljning och prognoser över intäkter och kostnader
  • Ta fram ekonomiska underlag och genomföra analyser
  • Arbeta med bokslut, prognoser samt övriga ekonomiska frågor och utredningar

För att du ska trivas hos oss

Du ska ha högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser att du har ett antal års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du har analytisk förmåga, ser samband och analyserar processer och effekter av olika åtgärder. Du är resultatorienterad, strukturerad och har lätt för att kommunicera komplexa frågor på ett lättförståeligt sätt.

Om anställningen

Anställningen är en visstidsanställning i vikariat under sex månader.
Tillträde är omgående, snarast möjligt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och vi ser gärna din ansökan redan idag. Din ansökan skickas till registrator@dintur.se eller per post till:

Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands län
Box 114
872 23 KRAMFORS.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Pelle Nilsson tel 070 – 252 65 02.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan !