Företag

Företagskortet ger ett smidigare sätt att resa för företag. Det ger ett bekvämt, prisvärt och miljövänligt resande och en enkel administration.

Så här fungerar företagskortet

  • Kortet gäller på Din Turs bussar och Norrtågs tåg i hela Västernorrland. Det gäller även resor till/från och inom Västerbotten, Jämtland och Norrbotten. (Om man gör ett byte under sin resa mellan Din Turs bussar och Norrtågs tåg köper man en biljett på bussen och en på tåget.)
  • Kortet gäller inte för resor med SJ eller Din Turs kompletteringstrafik som utförs med taxi.
  • Kortet fungerar som ett kreditkort och behöver inte laddas innan resan.
  • Kortet ger 10% rabatt jämfört med enkelbiljettpriset.
  • Kortet kostar ingenting när det inte används.
  • Man kan ansöka om ett eller flera företagskort. Korten är inte personliga utan kan användas av alla anställda. Har ni behov av separata fakturor t ex för olika avdelningar eller personer fyller man i avdelningens/personens namn i ansökan.
  • Resorna registreras genom biljettviseringen ombord på bussen eller tåget. Varannan månad får ni en faktura där antalet resor och ressträckor redovisas.

Ansök om företagskort

Du ansöker om företagskort genom att använda något av nedanstående formulär. Observera att det finns ett formulär för dig som redan är kund hos oss (och har ett kundnummer) och ett annat för dig som inte är kund hos oss sedan tidigare.

Om du redan är kund hos oss

Företagskort: om du redan är kund hos oss.

Om du inte är kund hos oss sedan tidigare

Företagskort: om du inte är kund sedan tidigare.

Företagsrådgivning

Vi vill göra det lättare för länets företag att minska de arbetsresor som sker med bil till förmån för fler resor med kollektivtrafik.  Att resa kollektivt är ett miljövänligt, säkert och effektivt sätt att resa som vi vill få fler att upptäcka och se fördelarna med. Vi erbjuder därför kostnadsfri rådgivning för arbetsgivare i Västernorrlands län. Om företagskortet men också andra sätt att öka andelen resor med kollektivtrafik. Kontakta vår projektledare för företagsresor Michaela Björk via e-post michaela.bjork@dintur.se för att boka en tid.