Bli testresenär i Sollefteå tätort!

Bli testresenär i Sollefteå

Bli testresenär i Sollefteå tätort!

Vi söker dig som vanligtvis åker med bil till och från jobbet, och som bor och arbetar någonstans inom Sollefteå tätort. Allt du behöver göra är att ansöka och därefter, om du blir uttagen, åka så mycket med linje 45 och 62 som du kan under testperioden. Du förbinder dig till att svara på två resvaneundersökningar via e-post, en direkt efter testperiodens slut och en sex månader senare. Resvaneundersökningarna tar cirka fem minuter att genomföra. Din feedback är viktig för oss!

Tidtabell och hållplatser för linje 45: GB-skolan – Torget – Skedomsmon

Tidtabell och hållplatser för linje 62: Sjukhuset – Torget – Övergård

Du söker din resa enklast i appen Din Tur eller i vår reseplanerare.

Ansök om att bli testresenär senast den 11 september 2019.

 

Ansök om att bli testresenär

Om du blir uttagen

Under vecka 37/38 kommer du få besked via e-post om du blivit uttagen till testresenär eller inte. Om du blir utvald kommer ditt prova-på-kort skickas hem till dig. Kortet gäller för ett obegränsat antal resor under 30 dagar i Sollefteå stadstrafik. Testperioden gäller 2 oktober-31 oktober 2019.

11 september 2019: Sista anmälningsdag.

V. 37/38 2019: Besked om deltagande skickas till dig via e-post.

V. 39 2019: Testresenärskort skickas till din adress.

2-31 oktober 2019: Testresenärsperiod.

Villkor

Du får inte ha deltagit i någon prova-på-kampanj de senaste sex månaderna för att ta del av detta erbjudande.

Genom att registrera dina uppgifter i samband med en testresenärskampanj samtycker du till att Din Tur och trafikbolaget Mittbuss sparar dina uppgifter. Din Tur behandlar alla personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR). Din Tur kommer att använda uppgifterna för att skicka information om testresenärskampanjen och resvaneundersökningar till dig. Uppgifterna kan komma att användas av Din Tur och väl valda samarbetspartners för marknadsföring och statistik. Du har rätt att få information om, radera eller rätta de uppgifter som finns registrerade om dig.

(Om du inte längre vill vara kvar i registret kan du avregistrera dig via kundservice@dintur.se annars avregistreras du automatiskt efter två år.)