Sänkta priser på Läns- och Kommunkortet

Din-Tur_landningssida_800x600

När allt från tomater till kaffe och drivmedel blir dyrare har vi sänkt priserna på Läns- och Kommunkortet riktigt ordentligt. Res så mycket du vill under 30 dagar till kraftigt reducerade priser. Och precis som tidigare gäller Läns- och Kommunkorten på både buss och Norrtåg. 

Res fritt inom kommungränsen eller i hela Västernorrland

Länskortet
Med Länskortet reser du hur mycket du vill inom hela Västernorrlands län med buss (Din Tur) och med Norrtåg. Kortet är giltigt i 30 dagar från och med din första resa. Länskortet har ett fast pris och passar främst dig som behöver resa ofta och till olika destinationer inom länet. Länskortet kostar 1550 kronor för vuxen (26-64 år), 1163 kronor för senior (65+), 1163 kronor för ungdom (20-25 år) och 775 kronor för barn (0-19 år).

Kommunkortet
Kommunkortet är perfekt för dig som vill betala ett fast pris för obegränsat antal resor inom din kommun. Kortet gäller i 30 dagar från och med din första resa. Därefter reser du hur mycket du vill och vart du vill med bussar (Din Tur) och med Norrtåg inom den utvalda kommunen.

Kommunkortet kostar 1150 kronor för vuxen (26-64 år), 863 kronor för senior (65+), 863 kronor för ungdom (20-25 år) och 575 kronor för barn (0-19 år). Observera att det i Sundsvall finns ett 30-dagars barn- och seniorkort för 175 kronor, i Ö-vik ett kostnadsfritt barnkort och i Härnösand finns ett kostnadsfritt barnkort samt Härnösandskortet för 50 kronor som gäller i 30-dagar.

Res hur mycket du vill och vart du vill till lägre priser 

Vi har sänkt priserna på våra Läns- och Kommunkort riktigt ordentligt. Med prissänkningar på upp till hela 30 % är våra resor med buss och tåg nu ännu mer prisvärda än tidigare. Testa att köpa ett Läns- eller Kommunkort och ta bussen till jobbet, studierna eller fritidsnöjet! 

Vi har flera olika biljetter. Kolla vilken biljett som passar just dig och vad den kostar här: https://www.dintur.se/vara-biljetter-och-reskort/