Nominera Årets bussförare 2021!

_S0A9291

Årets Bussförare 2021 är en av Din Turs chaufförer som du tycker extra mycket om. Kanske någon du saknar lite extra om du har undvikt att åka buss ett tag nu. Eller någon som du tycker har hanterat det här speciella året på ett föredömligt sätt.

Årets Bussförare är schysst, omtänksam, glad, trevlig, rolig, trygg, ja, vad tycker du? Tillsammans med alla andra resenärers upplevelser lyfter vi fram vilka chaufförer som verkligen sticker ut och kan göra
skäl för namnet Årets Bussförare 2021.

Tack till alla er som skickat in nomineringar! Nu startar juryns arbete med att utse finalisterna. Vi återkommer inom kort här på webben med en presentation av finalisterna  och en möjlighet för dig att delta i att rösta fram vinnaren i Årets bussförare 2021.

Buss i landsbygd

Så här utses Årets Bussförare 2021

  1. Våra resenärer nominerar sina favorit-bussförare genom att – senast den 26 april 2021 – fylla i formuläret här på webben.
  2. En jurygrupp bestående av representanter från Din Tur, Nobina och Mittbuss utser tre finalister.
  3. Allmänheten röstar (här på webben) och den med flest röster utses i juni till Årets bussförare 2021. Vinnaren kommer att presenteras här på webben och i våra sociala medier.