Trafikchef

Din Tur är Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns resekoncept och varumärke. Vi står inför många spännande utmaningar, öka resandet med buss i Västernorrlands län, vara en aktiv aktör i samhällsbyggandet och i kollektivtrafikutvecklingen i Västernorrland. Vi står inför en kommande stor upphandling av busstrafik i Västernorrland.

Vill du vara med och utveckla Västernorrlands kollektivtrafik? Tycker du om utmaningar och vill skapa delaktighet och engagemang? Då är detta arbetet för dig!

Framtidens trafikchef

Kollektivtrafik är en av Sveriges viktigaste framtidsfrågor och den har stor betydelse för utvecklingen i Västernorrlands län. När vi nu befinner oss i en förändring söker vi en erfaren ledare med goda kunskaper inom kollektivtrafik och offentlig upphandling.

Du är lyhörd för våra resenärers behov. Ditt fokus är att bidra till att kollektivtrafiken i länet utvecklas genom utveckling av trafiksystemet som skapar förutsättningar för hållbara resor. Du är direkt underställd förbundsdirektören och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Tjänsten innefattar budget- och personalansvar för medarbetare i Kramfors och Ånge.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har erfarenheter från en politisk styrd organisation samt kunskap om kollektivtrafikens förutsättningar. Vidare har du bred erfarenhet från arbete i ledande befattning och god kunskap om offentlig upphandling.
Vi ser gärna att du har relevant utbildning med inriktning mot samhällsbyggnad, trafikteknik eller trafikplanering.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du trivs i rollen som ledare och att arbeta strategiskt. Du har lätt för att bygga förtroendefulla och konstruktiva relationer med såväl medarbetare som externa parter.

Om detta stämmer in på dig då kan vi erbjuda en utmanande och intressant tjänst i ett glatt gäng.

Placeringsort: Västernorrland
Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Upplysningar

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta förbundsdirektör Charlotta Hellhoff tel 070-383 22 48 eller via e-post charlotta.hellhoff@dintur.se.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och vi ser gärna din ansökan redan idag. Din ansökan skickas via e-post till registrator@dintur.se eller per post till Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands län, Box 114, 872 23 KRAMFORS.

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Visions fackliga kontaktpersoner:
Mari Kärfstedt tel 0690 – 76 40 00
Lars Nässén tel 0612 – 84 138, 076 – 695 73 22