Vi söker testresenärer på linje 90 Sollefteå-Kramfors-Härnösand

Bli testresenär och provåk gratis med oss i 30 dagar med linje 90 på sträckan Sollefteå- Kramfors- Härnösand!

Vi söker dig som vanligtvis åker med bil och som bor och arbetar någonstans på sträckan Sollefteå- Kramfors- Härnösand (inklusive mellanliggande orter på linje 90s sträcka).

Allt du behöver göra är att ansöka och därefter, om du blir uttagen, åka så mycket med linje 90 som du kan under testperioden. Du förbinder dig till att svara på två resvaneundersökningar via e-post, en direkt efter testperiodens slut och en sex månader senare. Resvaneundersökningarna tar cirka fem minuter att genomföra. Din feedback är viktig för oss!

Tidtabell för linje 90

Om du blir uttagen

Under vecka 16 kommer du få besked via e-post om du blivit uttagen till testresenär eller inte. Om du blir utvald kommer ditt prova-på-kort skickas hem till dig. Kortet gäller för ett obegränsat antal resor under 30 dagar på linje 90 på den sträcka du angivit i ansökan. Testperioden gäller 2 maj-31 maj 2019.

14 april 2019 – Sista anmälningsdag
V. 16 2019 – Besked om deltagande
V. 17 2019 – Testresenärskort skickas ut
2 maj 2019 – Testresenärsperioden börjar

Ansök här senast 14 april 2019 

Villkor

Genom att registrera dina uppgifter i samband med en testresenärskampanj samtycker du till att Din Tur och trafikbolaget Mittbuss sparar dina uppgifter. Din Tur behandlar alla personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR). Din Tur kommer att använda uppgifterna för skicka information om testresenärskampanjen och resvaneundersökningar till dig. Uppgifterna kan komma att användas av Din Tur och väl valda samarbetspartners för marknadsföring och statistik. Du har rätt att få information om, radera eller rätta de uppgifter som finns registrerade om dig.

Om du inte längre vill vara kvar i registret kan du avregistrera dig via kundservice@dintur.se annars avregistreras du automatiskt efter två år.

Du får inte ha deltagit i någon prova-på-kampanj de senaste sex månaderna för att ta del av detta erbjudande.

Publicerat26 mar 2019