Jobba hos oss

Din Tur är Kommunalförbundet Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns resekoncept och varumärke. I vårt erbjudande ryms buss, taxi, tågtrafik, färdtjänst och sjukresor. Vi ökar tillgängligheten genom att skapa ett effektivt och hållbart resande med fokus på säkerheten. Idag och i morgon minskar vi länets negativa miljöpåverkan genom att erbjuda fördelaktiga alternativ till bilen.

Lediga jobb just nu

Chef verksamhetsstöd

Vi står inför många spännande utmaningar, öka resandet med buss i Västernorrlands län, vara en aktiv aktör i samhällsbyggandet och i kollektivtrafikutvecklingen i Västernorrland. Vill du vara med och utveckla Västernorrlands kollektivtrafik?

Om du är bra på att organisera ditt arbete och har en god samarbetsförmåga så har vi här en intressant tjänst att erbjuda!

Ditt uppdrag
Som chef för verksamhetsstöd ansvarar du för att leda, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål när det gäller resenär, hållbarhet, tillväxt och medarbetare.

Du ansvarar för att genom en processinriktad och effektiv arbetsledning säkerställa myndighetens verksamhetsstöd samt att ge stöd i juridiska frågor.

Du ansvarar för funktionerna kommunikation, HR, IT och ekonomi.

Organisatoriskt ingår du i myndighetens ledningsgrupp och är direkt underställd förbundsdirektören.

Vem söker vi
Du är en duktig jurist liksom en god ledare och en person med tydligt verksamhetsfokus, intresse för utveckling och de tillgängliga resurser som finns använder du på ett smart och ansvarsfullt sätt. Då rollen innebär en stor variation av arbetsuppgifter, såväl strategiskt som operativt, ser vi att du har förmågan att kommunicera komplicerade underlag på ett lätt och överskådligt sätt.

Som person är du stabil och har förmåga att skapa ett förtroendefullt samarbete. Ditt positiva förhållningssätt präglar ledarskapet och gör dig till en förebild i organisationen. Du skapar engagemang och delaktighet.

Det här söker vi hos dig
Juristexamen och chefserfarenhet gärna från offentlig myndighet.

Du har lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är van vid att arbeta i olika IT-system och har en god datorvana.

Du har tidigare arbetat inom en politiskt styrd organisation och har god kännedom om den politiska processen och dess ärendehantering.  Du har kunskaper inom offentlig upphandling och juridik.

Vi lägger därutöver stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag.

Ansökan skickas till charlotta.hellhoff@dintur.se senast 2020-08-09.

Fackliga kontaktpersoner:

Susanna Blomgren, Vision 072 –   142 19 55

Mari Kärfstedt, Vision 070 – 625 21 18

Vill du jobba som bussförare?

Du behövs! Kontakta våra entreprenörer Nobina och Mittbuss för att få veta mer om lediga jobb just nu.

Lediga jobb hos Nobina

Lediga jobb hos Mittbuss (Byberg & Nordin)