DinTur.se

Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Sök

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Lediga jobb

Publicerad: 2017-08-07

Trafiksamordnare

DinTur är Kommunalförbundet Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrlands läns resekoncept och varumärke. I vårt erbjudande ryms buss, taxi, tågtrafik, färdtjänst och sjukresor. Vi ökar tillgängligheten genom att skapa ett effektivt och hållbart resande med fokus på säkerheten. Idag och i morgon minskar vi länets negativa miljöpåverkan genom att erbjuda fördelaktiga alternativ till bilen.

DinTur Kundcenter i Ånge sysselsätter ca 30 personer som samordnar samhällsbetalda resor på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt och är kundservice för den allmänna kollektivtrafiken. Liknande uppdrag utförs på jourtid till flera av Norrlandslänen och Dalatrafik.

Dina arbetsuppgifter
Din Tur Kundcenter söker trafiksamordnare där arbetsuppgifterna bland annat består av att ta emot beställningar av anropsstyrd kollektivtrafik (som till exempel färdtjänst och sjukresor) via telefon och samordna dessa resor, samt hantera förfrågningar och ärenden som gäller den allmänna kollektivtrafiken.

Arbetstiderna är varierande med dag- och kvällstjänstgöring samt helger och nätter.

Anställningen avser en visstidsanställning/behovsanställning som startar efter överenskommelse med utbildning under ca 10 veckor.

Dina egenskaper
Vi behöver nu förstärka vår enhet med personal som vid behov kan hoppa in med kort varsel och söker dig som har gymnasiekompetens och god datavana samt att du trivs med telefonen som verktyg. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från verksamhet där du mött kunder direkt eller via telefon.

Arbetet som Trafiksamordnare ställer höga krav på din förmåga att hantera stress. Det är viktigt att du alltid har en professionell framtoning till resenärerna.

Det krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska och att du behärskar engelska. Fler språk är meriterande.

Som person är du flexibel, problemlösningsinriktad, ansvarstagande och inte rädd för att ta för dig men är även ödmjuk och lyhörd inför din omgivning. Du tycker om nya utmaningar då ingen dag är den andra lik.

Sista ansökningsdag:
Skicka din ansökan via mejl till registrator@dintur.se. Sista ansökningsdagen är 2017-12-01

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Andersson 072-142 76 61, Gruppchef

Facklig representant Vision, Lars Johansson 0690 - 764000.

DelaDela
DelaDela