DinTur.se

Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Sök

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Peter Edin - Ny utvecklingschef på Din Tur

Publicerad: 2018-01-17

Hej Peter och välkommen till Din Tur! Hur känns det? - Det känns riktigt bra. Jag har blivit väl mottagen och ser fram emot att bidra till utveckling av länets kollektivtrafik tillsammans med alla kollegor.

Kan du berätta mer om tjänsten? - Jag kommer i första hand fortsätta arbetet att färdigställa det Regionala trafikförsörjningsprogrammet som ska upp till politiskt beslut i juni. I övrigt handlar det om att dagligen skapa förutsättningar för en tillgänglig, modern och attraktiv kollektivtrafik för alla.

Det låter som en svår uppgift? - Jag är ödmjuk för det utmaningar som ligger i uppgiften och det uppdrag Kollektivtrafikmyndigheten har. Jag är dock övertygad om att det finns en gedigen kunskap och stort engagemang inom hela organisationen. Det är med gemensamma krafter vi skapar utveckling och gör skillnad.

Kan du berätta lite mer om dig själv? - Jag är 51 år. Bor på solsidan i Sollefteå tillsammans med mina två tonårsdöttrar varannan vecka och särbo i Härnösand varannan vecka. Har de senaste åren jobbat i Landstinget som verksamhetschef för Landstingsservice Administration. Har tidigare jobbat som ekonomi- och administrativ chef i Sollefteå kommun, arbetsförmedlare i Strömsund, ekonom i Älvdalens och Östersunds kommun.

På fritiden lägger jag gärna tid på träning och i första hand karate. Pimpel- och flugfiske är skön avkoppling och utöver det lagar jag gärna mat. Lyssnar mycket på musik och kopplar av med lite eget gitarrspelande när tillfälle ges. Kollar gärna på hockey med en ständig förhoppning och övertygelse om att Leksand ska gå upp i SHL igen.

DelaDela
DelaDela