DinTur.se

Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Sök

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Mobilladdning ombord

Publicerad: 2017-01-03

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu erbjuder vi mobilladdning ombord på 60 stycken bussar som har utrustats med USB-uttag för laddning av mobil, surfplatta eller liknande utrustning.

"Ett viktigt steg i Din Turs satsning på resenären. Alla våra bussar har dessutom Wi-Fi ombord” säger Camilla Fahlander, Myndighetschef på Din Tur. 

Många resenärer har efterfrågat möjligheten till att kunna ladda mobilen eller surfplattan ombord på bussarna. Det är i första hand stadsbussarna i Sundsvalls tätort och regionbussarna som trafikerar Matfors som kommer få USB-uttag installerade.

- Många känner ett behov av att ständigt vara uppkopplade och behöver ladda sin mobil flera gånger om dagen. Genom att erbjuda möjlighet att ladda batteriet på bussen bidrar vi till att förenkla vardagen för många kunder, säger Camilla Nordlund, trafikchef på Nobina i Västernorrland.

Vilka bussar har USB uttag?
Alla bussar med USB har en laddningssymbol. Det finns två USB-uttag vid varje dubbelsäte och uttagen sitter i taket i bakre delen av bussen och i sidopanelen i främre delen av bussen.

DelaDela
DelaDela