DinTur.se

Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Sök

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Din Tur bjuder föräldrar på akvarellkurs när barnen tar bussen

Publicerad: 2017-11-09

Akvarellkurs

 

 

 

 

 

 

 

Söndag 12 november kl. 10.30 bjuder Din Tur i samarbete med Nobina åtta utvalda föräldrar på akvarellkurs på Händer i Huset i Sundsvall. – Vi vill på ett lekfullt sätt uppmana föräldrar att se det positiva i att barnen växer upp och blir självständiga individer, säger Michaela Björk, Informatör på Din Tur. - Man får ju ganska mycket tid över när man slipper skjutsa till och från aktiviteter och då kan man ju plocka upp ett gammalt fritidsintresse, forsätter Michaela.

Under akvarellkursen får föräldrarna lära sig mer om, eller kanske återupptäcka, akvarellteknik och bildkomposition och låta färger och kreativiteten flöda, allt under ledning av konstnärerna Åsa Sjöström och Christina Bohlin.

- Vi kan tyvärr inte garantera att alla föräldrar kommer bli fullfjädrade konstnärer, men vi vågar nästan lova att de kommer få en trevlig och kreativ dag, säger Åsa Sjöström.

Bussen löser logistiken i många familjer och är ett tryggt alternativ i barn och ungdomars utveckling till självständiga individer. Och naturligtvis känns det också extra skönt för barnen att deras föräldrar har något meningsfullt att fylla sin tid med även när de inte behöver skjutsa sina barn.

DelaDela
DelaDela