DinTur.se

Kollektivtrafikmyndigheten i Västernorrland

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Sök

  • Res inom länet

  • Res i hela Sverige

Bussigaste burgartävlingen avgjord

Publicerad: 2018-03-13

Ta bussen till kvällsnöjet

 

 

 

 

 

 

 

Under vecka 12-13 serveras en unik hamburgare som ”Veckans burgare” på restaurang APA i Sundsvall. Vi har genomfört en marknadsföringskampanj där vi uppmanat folk att ”Ta bussen till kvällsnöjet”, och som en del i den kampanjen har vi uppmanat folk att bygga sin bästa burgare.

Förutom att bygga burgare har tävlingsdeltagarna fått svara på ett antal frågor med anknytning till Din tur och Västernorrland. Och för att få delta i hamburgertävlingen krävdes alla rätt i frågedelen.

Vi har fått in väldigt många smarriga svar, så det har varit svårt att välja ut en vinnare. Men nu har vi valt en riktig höjdare som kommer vara Veckans Burgare under vecka 12 och 13.

Den vinnande burgaren komponerad av Pernilla Jonsson innehåller: Rostat briochebröd, krispig isbergsallad, syltade kantareller, saftig färs av högrev, färsk tomat, cheddarost x2, chorizomajo, stekt rimmat sidfläsk. Skaparen av vinnarburgaren får förutom äran en middag för två på APA och naturligtvis en bussresa till och från kvällsnöjet.

DelaDela
DelaDela